#strekkstrikken

Hvert år rammes 185 barn og ungdom under 18 år i Norge av kreft. Å få kreft som barn eller ungdom er ikke det samme som å få kreft som voksen – barn trenger behandling som er tilpasset deres kropp som stadig er i vekst.  Våre inntekter går uavkortet til forskning på kreft hos barn og unge.

se våre produkter

idéen

Vi strikker. Du kjøper. De forsker.

#strekkstrikken lager og selger ullplagg til barn og voksne. Vi står for alt materiell, og sender produktene våre fraktfritt – pengene du betaler går derfor uavkortet til Barnekreftforeningen, øremerket forskning på behandling av kreft hos barn. Behandlingsresultatene i Norge er i internasjonal toppklasse. Men fremdeles er det 20 % av kreftrammede barn og ungdom som dør. Barnekreftforeningen har et mål om at ingen barn og ungdom i Norge skal dø av kreft, og satser hardt på forskning for å få dette tallet ned – og ikke minst for at de kreftrammede skal ha en god livskvalitet også etter endt behandling.

#StrekkStrikken

Hva strikker vi?

LUER & pannebånd

VOTTER & SKJERF

BABYTEPPER

GENSERE

LEKETEPPER

øvrige produkter

HAR DU LYST TIL Å BIDRA?

3 ulike måter å bidra på:

kjøpe produktene våre

Alle våre produkter er oppgitt med en minstepris, det betyr at vi håper du «strekker strikken» litt og runder opp til et valgfritt beløp når betalingen skal skje.

DONERE

Dersom du ikke ønsker å kjøpe et av våre produkter, men har lyst til å støtte prosjektet – kan du donere direkte via vår innsamlingsaksjon.

w

fortelle andre om oss

Vi håper at du har lyst til å fortelle andre om prosjektet og om produktene våre. Benytt gjerne hashtag #strekkstrikken i sosiale medier!

mail
kontakt@strekkstrikken.no

Alltid fri frakt!